Den Heijer Schoonmaakbedrijf bv maakt het mogelijk!

Wat? Vraagt u zich af!

Dit werd getoond op onze relatiedag van 10 juni jongstleden aan ons voormalig kantooradres te Rotterdam.

Met het oogmerk onder andere de naamsbekendheid te vergroten en het bekender maken van de diversiteit van dienstverlening, heeft den Heijer Schoonmaakbedrijf bv op 10 juni jl. voor bestaande en potentiële opdrachtgevers een door bijna 60 personen bezochte relatiedag georganiseerd: een soort open huis, waar diverse specialismen van het bedrijf werden getoond en partners van den Heijer als CWS (sanitaire producten), MGS (Greenspeed), DACC (tapijt- en ultrasonore reiniging) en JRO (Tucker Pole en hoogwerkers) hun producten, of diensten demonstreerden.

Den Heijer promoot zich als schoonmaakbedrijf met de leuze ‘schoonheidsspecialist voor kantoor en huis’. Wij leveren al sinds 1996 een belangrijke bijdrage aan het ‘Witte Werkster’ project en in dat segment hebben wij thans rond de 150 particuliere klanten. Een groot deel van de huidige omzet vloeit voort uit het onderhoud van trappenhuizen en onderhoud van algemene ruimten voor uiteenlopende opdrachtgevers, maar algemeen directeur Walter Kriek wil in de toekomst naast de bestaande omzet meer kantooronderhoud gaan verzorgen.

Walter Kriek heeft in de afgelopen jaren ervaren dat het bedrijf den Heijer in het verleden hoofdzakelijk ‘naar binnen gericht was’. De nu georganiseerde relatiedag betekent daarom de start van een meer naar buiten tredende onderneming

Wenst u enkele foto's te zien die op deze dag zijn gemaakt?

Neem gerust contact met ons op, indien u specifieke informatie wenst over ons bedrijf, of onze dienstverlening:

Telefoonnummer

:

0181-600 833

Faxnummer:

:

0181-600 830

of

:

email

 

 

 

SCHOONHEIDSSPECIALIST VOOR KANTOOR, BEDRIJVEN EN HUIS